Понеділок, 20.05.2024, 22:49
Вітаю Вас Гість | RSS

Наша нова адреса https://kzpetrivkazosh.ucoz.org/

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 33
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


17:18
Місячник бібліотек

Місячник бібліотек

У жовтні  в КЗ « Петрівська ЗОШ І-ІІ ступенів» проходив Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек під гаслом «Шкільна бібліотека - центр творчого розвитку дитини», присвячений 100-річчю від дня народження видатного українського педагога-гуманіста XX століття, вченого зі світовим ім'ям, кандидата педагогічних наук, директора школи, публіциста, дитячого письменника:

                              Василя Олександровича Сухомлинського

За   планом    місячника   організували   книжкову   виставку       до 100 - річчя від дня народження В.О. Сухомлинського « Штрих до творчого портрета », на якій було представлено улюблені читачами твори В. О. Сухомлинського казки та оповідання.

Третій тиждень    місячника     присвятили     родинному    читанню   на   тему: «Світ казок

В.О. Сухомлинського».   У     сімейному   колі  були прочитані  оповідання,  казки,  притчі

великого педагога.Діти,   разом  з батьками, читали улюблені    оповідання, а також знайомились з творчою спадщиною Сухомлинського яка зароджує у дитячій душі високі моральні, гуманістичні почуття: любов до батьків, повагу до людей похилого віку,милосердя до немічних.

Молодші класи школи слухали твори В.О.Сухомлинського - поетичні, щирі, дотепні,з глибоким підтекстом, вони пойняті любов′ю до дитини, до рідного краю, ненав′язливо,часом обережним натяком вчать доброзичливості, поваги до старших,розумних та гарних вчинків, а також провели конкурси дитячих ілюстрацій до оповідань та казок В. О. Сухомлинського «Малюю улюблену казку»,

       30.10.2018р.                                Бібліотекар: В.І.Шопова

Переглядів: 306 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz